Varausehdot

Huoneiston vuokraamisessa noudatetaan seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokraajalle näissä sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.


VARAUS JA MAKSUEHDOT


Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksu tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä vuokranantajalle. Mikäli varaukseen on alle 7vrk, on koko vuokrahinta maksettava kerralla. Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellei muuta ole erikseen sovittu.


Mökkiin saa majoittua enintään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu vuodepaikkamääränä. Huoneiston vuokrahintaan sisältyy kalusteiden, saunan, keittiö- ja ruokailuastioiden ja ruokailuvälineiden käyttöoikeus. Patjojen, peittojen ja tyynyjen käyttö sisältyy vuokrahintaan. Sänkyjä ei saa käyttää ilman liinavaatteita! Jos sänkyjä käytetään ilman liinavaatteita, vuokralainen voidaan velvoittaa korvaamaan sänkyjen perusteellinen puhdistus tai jopa sänkyjen uusiminen.Polttopuut ja liinavaatteet eivät sisälly hintaan.PERUUTUSEHDOT


Peruutusmaksu on 100 € (festivaalit ja isommat tapahtumat 10% mökin vuokrasta). Peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse, maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuunottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta ei palauteta suoritettuja varausmaksuja lainkaan. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.Mikäli varattua mökkiä tai ajankohtaa muutetaan, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Tällöin varauksen muutoksesta veloitamme peruutusmaksun 70 €.Piian Pirtti voi perua eräpäivänä maksamattoman varauksen. Mökin omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Piian pirtti ilmoittaa asiakkaalle peruutuksesta mahdollisimman pian ja asiakas saa Piian Pirtille maksamansa majoitushinnan takaisin.SIIVOUSEHDOT


Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen siivousfirmalta (yhteystiedot varausta tehtäessä). Vuokranantajalle tulee ilmoittaa miten asukas siivouksen hoitaa.Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet (oksennukset, muut eritteet jne.) poistettuna.Mikäli huolellista loppusiivousta ei ole vuokrajakson päättyessä suoritettu eikä vuokralainen ole tilannut loppusiivousta, on vuokranantajalla oikeus periä 150€ suuruinen siivousmaksu. Siivousmaksu voidaan korottaa jos mökki on käytön jäljiltä erityisen sotkuinen. Oksennusten ja vastaavien eritteiden siivouksesta veloitetaan erillinen siivousmaksu.Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne suoraan Piian pirtin omistajalle.Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa, luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.